top of page

Bitfinex'e Dijital Varlık Lisansı!

El Salvador, Kripto Varlık Borsası Bitfinex'e Dijital Varlık Lisansı Verdi!


İhraç Yasası kapsamında ülkede ilk dijital varlık lisansı alan Bitfinex, uluslararası boyutta kendini ispatlama hedefinde!


Kripto varlık borsası Bitfinex'e dijital varlık lisansı veren el Salvador ilk kez bir kripto borsa şirketine lisans vererek dijital varlık sağlayıcı hizmetini resmen onayladı! Bitfinex ve El Salvador, tokenize edilmiş hisse senetleri, getiri sağlayan varlıklar gibi ürünler piyasaya sürebileceği yeni bir düzenleme ile anlaşma sağladı!


Dijital Varlık İhraç Yasası Kapsamında lisans alan Bitfinex, ülkenin ilk dijital varlık hizmet sağlayıcı olma özelliğine sahip!


Bitfinex Baş Teknoloji Sorumlusu Paola Ardoino,


Bu lisansı alan ilk kripto varlkı şirketi olmaktan mutluluk duyuyoruz! Bitfinex Securities, yeni yasa tasarısı ile dijital varlık düzenlemelerini hak ve hükümlülüklerine uygun varlıkların alım satımını kolaylaştıracağı gibi ihraç edilmesini sağlayacak!

ifadesi kullandı!


Dijital varlık lisansını ilk kez Bitfinex Securities'e veren El Salvador, Kripto ekosisteminde geri kalmamak için adım atmaktan kaçınmıyor!


Bitfinex Securities Operasyon Başkanı Jesse Knutson,


Getiri sağlayan varlıklar ve tokenize edilmiş hisse senetlerinin piyasaya sürülmesinde getiri sağlayacağını iletti!

Bitcoin destekli ürünlerin piyasa sürülmesi pazar alanını genişletecek!


Dijital varlık pazarına talep ve isteklerin çokluğuna değinen Jesse Knutson, maliyet verimliği, hız ve ihraç kolaylılığı gibi etkenlerden de bahsetti!


El Salvador Ulusal Kongresi tarafından kabul edilen Dijital Varlık İhraç Yasası, finansal özgürlüğü Orta Amerika'da büyütmeyi hedefliyor! Bitcoin'i yasal ödeme aracı olarak benimseyen El Salvador, finansal büyümeyi hedeflerken kurumsal yabancı ve yerli yatırımcılar için kapsayıcı finans ortamı kurmayı oluşturmanın yollarını belirti!


Finansal Erişimi, Finansal Özgürlükle birleştiren El Salvador ve Bitfinex!


Dijital İhraç Yasası ile lisans onayı ile Küresel Fırsatlara zemin hazırladığını ileten Bitfinex Securities, tahviller hisse senetleri ve birçok finansal araçların dahil edilmesiyle uyumluluk kapsamında ihraç edilecek!


Hızla büyüyen pazarda dijital varlık piyasasının önemine değinen El Salvodar ve Bitfinez, finansal ve dijital yeniliklikleri bölgesel ve küresel yaygınlaştırma metodunda olduklarının altını çizdi!

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page