top of page

OpenSea'den OpenSea Pro!

OpenSea, NFT Ticareti için OpenSea Pro Platformu Kurdu!


Önde gelen NFT pazarı OpenSea, NFT ticareti yapan kullanıcılar için OpenSea Pro platformunu kurduğunu duyurdu!


NFT Traderlar artık OpenSea Pro'da


Kullanıcı deneyimini önemseyen OpenSea, NFT Traderlar için Open Pro'yu kurdu!


OpenSea profesyonel ticaret araçlarını kullanıcılarına sunacak!


Gem'in NFT toplanma platformunun yeni sürümü Gem v2'nin markalaşmış haliyle kullanıcılarla buluşacak! Nisan ayında Gem'i satın alan Opensea profesyonel tiacaret araçlarını buluşturacak!


OpenSea Pro, gaz ücretlerini optimize etme, trader'lara özel floor süpürme, envanter yönetimi, izleme listesi, anına satış gibi birçok özelliği desteleyecek!


Mobil Cihazlarda Kullanılabilecek!


OpenSea Pro mobil cihazlarda rahatça kullanılabilecek! Kullanıcı verimini önemsemesi piyasadaki en verimli NFT ticaret aracı haline getirecek!


OpenSea CEO'su, Devin Finzer,


Gem v1 mükemmel! İnanılmaz toplayıcı bir araca sahip, Gem v2 ile hızlı ve grçek zamanlı NFT satın almak gerçekten kullanıcı deneyimi açısından mükemmel sonuçlanacak

ifadesini kullandı!


Coindesk'e yaptığı röportaj ile Finzer, NFT platformlarını ve pazar alanının vurgu yaparak rekabet pazarında büyüyebilmenin gelişmeye açık olmasının önemi üzerinde durdu!


Finzer,

NFT'lerinin keşfedilmesini ve satın almalarını kolaylaştırabilmenin en önemli aşaması ileriye dönük kullanımlarının desteklenmesine olanak sağlayan yatırımları yapmak! OpenSea'de profesyonel deneyimle NFT'lerin kullanım durumlarını ileriye taşıyacağız

dedi.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page