top of page

2022'nin En Popüler Play to Earn Oyunlar

2021'in ortalarında patlama yaşayan Play to Earn oyun sektörü son zamanlarda oldukça gelişme göstermesiyle herkesin gözdesi. Gün yok ki! Yeni bir Play to Earn oyunun çıkmadığı. Bu listemizde son zamanlarda popülerliğiyle bilinen ve oynayanlara hem kazanç elde ettirmiş hem de oynatarak eğlendirmiş 2022'nin En Popüler Play to Earn Oyunlarını derledik;



#1 Axie Infinity


Mart 2018'den beri yep yeni teknolojisiyle tüm kripto sektörünü sarsan ve Play to Earn'lerin atası diyebileceğimiz ve kesinlikle 1. sırayı hak edecek Axie Infinity'le başlamak istedik. Axie Infinity'e başlamak oldukça basit; oyun tarzınıza bağlı 3 Axie #NFT'si satın al ve rakiplerinizi alt ederek $SLP Token kazanmaya başla. Axie'lerinizi çiftleştirerek yep yeni Axie'e sahip olabilir, takımınıza yep yeni bir üye kazandırabilir veya pazarda satabilirsiniz. Axie Infinity hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için web sitelerini inceleyebilirsiniz:





#2 Gods Unchained


Immutable X'in göz nuru, çıktığı ilk günden beri gerek yatırımcıların gerekse kart oyunları hastalarının aşığı Gods Unchained en popüler Play to Earn oyunları içerisinde göstermek hiç kuşkusuz mantıklı olacaktır. Hearthstone'un izinden gittiğini söyleyebileceğimiz oyun dünyasındaki popüler kart oyunlarının alternatifi olarak gösterebileceğimiz üstüne üstlük oynarken $GODS #Token kazanabileceğiniz Gods Unchained'i kolaylıkla bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Gods Unchained hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için web sitesini inceleyebilirsiniz:




#3 Pegaxy



Eğer siz de at yarışı aşığıysanız Pegaxy tam size göre. Her biri birbirinden farklı özelliğe sahip At #NFT'lerle yarışlara katılabilir ve karşılığında kazanç elde edebilirsiniz. Ayrıca Pegaxy #NFT'lerinizi kiralayabilir veya çifleştirerek yep yeni #NFT elde edebilirsiniz. Pegaxy hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için web sitesini inceleyebilirsiniz:



#4 Aavegotch



Retro-Pixel yapılı, Play to Earn'e yeni başlayanları kolayca kendisine adapte edebilen Polygon alt yapısını kullanan Aavegotchi son zamanların en popüler Play to Earn oyunlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Oyunu oynadığınızda arayüzleriyle, oyun yapısıyla, 2 boyutlu harita yapısıyla bir Arcade evreninde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Aavegotchi hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için web sitesini inceleyebilirsiniz:






#5 Thetan Arena



Proje başlangıcından beri en kaliteli Play to Earn oyunlarından biri olduğu söylenen ve çıktığında indirme rekorlarıyla Play to Earn dünyasında sükseler yaratan Thetan Arena'nın listedeki yeri her zaman önemli. Moba devi olan Thetan Arena yakın zamanda 25 Milyon oyuncu rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Proje twitch'te ve tüm sosyal platformlarda en çok oynanılan oyunlardan biri. Thetan Arena hem Free to Earn hem de Play to Earn olmakla birlikte uygulamaya giren her kullanıcıyı eğlendirmekte üstüne yok. Thetan Arena hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için web sitesini inceleyebilirsiniz:





#6 Blankos Block Party





Son zamanlarda Epic Games mağazasında listelenen ilk #NFT oyun olarak oyun dünyasını çalkalayan Blankos Block Party, gelecekteki Devasa Çevrim İçi oyunlara ışık tutuyor. Blankos Block Party oyun içi item'leri #NFT olarak takas edilebiliniyor ve her oyun yep yeni başarımlar, #NFT'ler kazanabiliyorsunuz. Blankos Block Party sayesinde maceralarınıza maceralar katabilir, oyun içinden #NFT kazanabilir, takas edebilir ve eşisiz oyun deneyiminizi Epic Games üzerinden kolayca devam edebilirsiniz. Blankos Block Party hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için web sitesini inceleyebilirsiniz:


Son Yazılar

Hepsini Gör

NFT Nedir?

bottom of page