top of page

Tether, FBI ve Gizli Servis ile İş Birliğini Açıkladı!

Tether, FBI ve Gizli Servis ile İş Birliğini Açıkladı!




Tether CEO'su, FBI ve Gizli Servis İle İşbirliğini Açıkladı!

USDT stabilcoin'inin arkasındaki şirket Tether'ın CEO'su Paolo Ardoino, ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve ABD Gizli Servisi ile güvenlik konularındaki iş birliğini vurgulayarak alınan önlemleri kamuoyuyla paylaştı!


ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve ABD Gizli Servisi ile İş Birliği!

Tether, kripto varlık dünyasındaki güvenlik standartlarını artırmayı hedefleyerek OFAC yaptırım listesinde yer alan cüzdanlardaki Tether token'larını etkisiz hale getirme kararı aldı!


Tether'ın CEO'su Ardoino'nun açıklamalarına göre, Tether, FBI ve Gizli Servis ile işbirliği yaparak toplamda 435 milyon USDT değerindeki 326 cüzdanı dondurdu. Ancak, dondurulan cüzdanlardaki toplam miktarın altında token bulunduğu ortaya çıktı.

Tether'ın bu iş birlikleri, kripto varlık işlemlerinin güvenliğini ve bütünlüğünü koruma konusundaki taahhüdünü vurguladığını, aldığı proaktif adımlarla düzenleyici standartlara ve güvenlik protokollerine uyum sağlama çabalarını şeffaf bir şekilde sergilemeyi amaçladığını da belirtildi!


Tether, Yaptırım Uygulanan Kişilerin Token'larını Donduruyor!

Tether, ABD Yabancı Varlık Kontrol Ofisi (OFAC) tarafından yaptırım uygulanan kişilere ait Ethereum cüzdanlarını geçen hafta içinde dondurduğunu ve bu adımı ile token'ların potansiyel kötüye kullanımını önlemek ve küresel kolluk kuvvetleriyle ve düzenleyicilerle uyumlu olarak güvenlik önlemlerini artırmak amacıyla attığını belirtti.


Tether'ın gerçekleştirdiği bu adım, toplamda 161 Ethereum cüzdanının dondurulmasını içeriyor. Ancak, dondurulan cüzdanlardan 150'sinde şu anda herhangi bir USDT token'i bulunmuyor!



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page