top of page

Devium Summit: Bir Web3 Projesinin Yolculuğu

Devium Summit, İKÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nin iş birliği ile 25 Mart’ta İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleşecek!



Devium’un öncülüğünde, bir Web3 projesinin fikir aşamasından borsada listelenme aşamasına kadar hangi adımları atması gerektiğini sektörün uzmanlarıyla Devium Summit etkinliğinde yer alacak!


Tüm gün sürecek etkinliğin ilk 6 oturumunda, sektörün öncüleri gerçek deneyimlerini paylaşarak girişimcilerin tüm sorularına cevap bulmasını sağlayacak. Bu oturumlarda “yol haritası belirleme”, “proje geliştirme”, “Web3 pazarlama”, “yasal gereklilikler”, “yatırım süreçleri” ve “borsalarda listelenme” gibi başlıklar öne çıkacak!


Web2 dünyasının Türkiye’de tanınmış markaları da etkinliğe katılım sağlayarak dönüşümü nasıl planladıklarını “Web2’den Web3’e Bakış” başlıklı oturumda detaylı bilgilendirme yapılarak evrimsel süreçleri hakkında bilgi verilecek!


Etkinliğin son oturumunda üniversitelerin blockchain kulüplerine söz verilecek!


Geleceğin yıldızları planlarını anlatırken, sektör oyuncularının kulüplere nasıl destek olabileceği tartışılacak olup çıktılar elde edilecek!


Ayrıntılı bilgi için:


Devium Teknoloji A.Ş.

Turan Can Ekmekçi

0536 506 20 53


Etkinlik Web Sayfası:


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page