top of page

İsviçre Devlet Bankası Kripto Varlık Ödemeleri için Düğmeye Bastı!

İsviçre Devlet Bankası PostFinance, Kripto Varlık Hizmeti Sunmaya Başlayacağını Duyurdu!



PostFinance kripto varlık hizmeti sunmaya başlayacağını duyurdu!



PostFinance Baş Yatırım Sorumlusu Philipp Merkt,


“Geleneksel finans dünyasının ayrılmaz bir parçası haline gelen dijital varlıklara erişimi güvenli ağlarla mümkün kılmak istiyoruz”

dedi!


İsviçre Devlet Bankası PostFinance Müşterilerine Özel Kripto Varlık Sunacak!


PostFinance, müşterilerine kripto varlık imkanı sunacağını belirterek dijital varlıklarının yaygınlaşması ve bütüncül etkiye sahip olması için önemli adımlar atmaktan çekinmediklerini dile getirdi!


Dijital varlık hizmet sağlayıcı Sygnum Bank ile ortaklığını duyuran İsviçre'nin en büyük beş bankalarından biri olan PostFinans, dijital varlık hizmetlerini ortaklıkla kripto varlık birimlerine erişme imkanı sunacak!


Philipp Merkt, Sygnum Bank ortaklığıyla ilgili,

''İyi derecede hizmet sağlayıcı bir banka ile yapılan ortaklıklığın saygınlığımızı artıracağından şüphemiz yok! Her zamankinden daha köklü bir alana hitap edeceğiz''


ifadesini kullandı!


Sygum Bank B2B Başkanı Frizt Jost ise,

İsviçre'deki bankaların dijital varlıklara olumlu bakışı bizleri ortaklıkta buluşturdu! Sadece yeni müşteriler ve gelir akışı için değil alanda var olan müşteriyi değişime ayak uydurarak elde tutabilmenin önemi çok daha büyük''

dedi.


Partnerliğin ortak değerlerinin uyuşması ve anlam bütün açısından önemine vurgu yapıldı!


PostFinance, 2,5 milyon müşteriye sahip!


Kripto varlık hizmetlerinde birçok kripto varlık birimlerini sunacağını aktaran PostFinance, öncelikle BTC ve ETH kripto para birimlerini satın alınmasını sağlayacak!





Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page