top of page

Ripple, Thallo ile ortaklık kurdu!



Web3 İklim Girişimi Thallo, pazar alanını oluşturmak için kripto varlık ödeme şirketi Ripple ile ortaklık kurdu.


Ripple ve Thallo, geleceğin iklim sorunlarına karşı önlem alarak, ekosistem yararına iş birliğinde!


Kripto varlık ödeme şirketi Ripple, iklim önemi vurgulamasıyla; XRP LEDGER’a dayalı Web3 karbon kredi pazarı olan Thallo ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Blok zincir tabanlı Web3 karbon kredi piyasası Thallo ile ortaklık kurduğunu duyurmasıyla, iklim, çevre ve ekosistem önemine vurgu yaptı!



Ripple, blok zinciri tabanlı olan karbon kredisi piyasasının kurucu ortağı olarak kabul etti.


Ripple sosyal etki ve sürdürülebilirlikten sorumlu Başkan Yardımcısı Ken Weber; “Karbon kredilerine olan talep yoğunlaştıkça, blok zinciri ve kripto varlık teknolojisi şeffaflık, izlenebilirlik ve doğrulama konusundaki kalıcı zorlukları çözerek pazar büyümesini desteklemeye yardımcı olmak için benzersiz bir şekilde konumlandırıldı.”


Blockchain ödeme şirketi Ripple, iklim ve çevre önemini dikkate aldı!




Thallo, blok zincirine dayalı toplu bir karbon kredisi pazarıdır.



Türünün ilk örneği olan Thallo tarafından yapılan açıklamada platformun karbon kredisi piyasasında karşılaşılan fiyatlandırma ile birlikte, likidite ve şeffaflık eksikliği ile ilgili sorunlara odaklanacağını belirtti.


Ripple ile birlikte Climate Collective, Undo, VentTree Innovations ve In Planet ile de ortaklık kurduğunu belirtti.


Detaylı açıklamada bulunan kurucu ortak;


Thallo Kurucu Ortağı Joseph Hargreaves, “Ripple ve Climate Collective gibi Web3 ve iklim alanındaki en güvenilir kuruluşlardan bazılarının bizi tokenize karbon kredilerinde önemli bir ortak olarak seçmesinden onur duyuyorum” dedi. "Birlikte, gönüllü karbon piyasasını daha etkin hale getirmeye, fonların yüksek kaliteli projelere gitmesine yardımcı olmaya ve şirketlerin sürdürülebilirliğini amaçladılarını söyledi.


Kısacası; Thallo, yüksek kalite karbon kredi alıcıları ve satıcıları birbirini bulmaya çalışmasını amaçladığını, verimli, şeffaf karbon dengeleme pazarı inşa ederek kilit rol almakla birlikte ekosistemi görünür şekilde inşa edeceğini dile getirdi.



Blockchain teknolojisiyle ekosistem genişledikçe ve geliştikçe iklim ve çevre üzerine olası zararların en aza indirilmesi adına gelişmeler gün geçtikçe artmaktadır. Ethmerge gerçekleşmesiyle enerji tasarrufun sağlaması toplulukların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Enerji tasarrufun sağlanması, iklim ve çevre zararının en aza indirilmesi kullanıcı ve toplulukları çekmektedir.




Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page