top of page

CryptoFemale, Hindistan'a Açılıyor!

CryptoFemale, Hindistan'da! CryptoFemale, Türkiye ekosisteminde etkin rol oynayarak ilerici bakış açısıyla ekosistemi yaygınlaştırma kararı alması ardından ilk yurt dışı etkinliğini Hindistan'da yapıyor!




İlk Hamle Hindistan!


CryptoFemale Hindistan 16 Haziran 2023 tarihinde Draper Startup House'da etkinliği!


CryptoFemale Hindistan, kripto paraların ve blokzincir teknolojisinin dünyasına Hindistanı ekledi! 16 Haziran 2023 tarihinde Draper Startup House'da düzenlenecek etkinlik ile Hindistan'ın küresel bir inovasyon merkezi olarak parladığına tanık olacak ve kadınların gücünü ve potansiyelini kutlayan özel bir toplulukla tanışma fırsatı sunmayı amaçlıyor!


CryptoFemale Hindistan, farklı geçmişlere, beceri setlerine ve deneyimlere sahip kadınları bir araya getirerek iş birliğini, bilgi paylaşımını ve mentorlük kültürünü desteklemeyi amaçladığını, etkili topluluklardan biri olma hedeflerine tam gaz devam etmesiyle ekosistemin geliştirmeyi ve yaygınlaştırmaya tam gaz devam ediyor!


CryptoFemale Hindistan'ın düzenlediği etkinlik Bridgr ile yaptığı iş birliği de büyük bir önem taşıyor! Bridgr, dünya genelinden 10 Web3 şirketinin oluşturduğu saygın bir topluluk olarak biliniyor. Bu iş birliği, topluluk üyelerine endüstri uzmanlarına ve kaynaklara eşsiz erişim sağlayarak destek ve fırsatlar sunuyor.


CryptoFemale Hindistan'ın ilk etkinliği, kripto dünyasına ilgi duyanları heyecanlandıracak bir deneyim sunacak!


İlham verici konuşmacılar arasında Shruti Kohli (CryptoFemale India Kurucusu), Aishwary Gupta (Polygon'da Defi Chief of Staff ve Growth Specialist), Naman Kabra (Metasky'da Business Development ve Growth Lideri), Aditi Chopra (Superwomen DAO Kurucusu), Kaavya Prasad (Lumos Labs Kurucusu) Namaha Shetty, UI/UX & Visual designer, Asset Mantle, Jose Paul, Product Manager, QuillAudits, Ming Xia Ho, Head of Global Community, Draper Startup House, Megha Hemdev Purohit, Head of Strategic Partnerships — Frontier Wallet, Nadja Bester, Co-Founder, AdLunam yer alacak!


Etkinlik, etkileyici panel tartışmaları ve etkileşimli atölye çalışmalarıyla da katılımcıları derinlemesine bilgi edinmeye teşvik edecek. Ticaret stratejileri, yatırım fırsatları, merkezi olmayan finans (DeFi) ve blokzincir uygulamalarının olanakları hakkında uzmanlardan öğrenmek, bilgileri genişletmek ve benzer düşünen, değişimi harekete geçirmeye hevesli kişilerle bağlantı alan oluşturacak!


CryptoFemale India'nın bu etkinliği aynı zamanda sponsorlar ve ortaklar için de bir platform olacak. Madfornfts, CrowdFundJunction, QuillAudits, AdLunam gibi sponsorlar yer alacak! Draper Startup House gibi mekan ortağı, IST Hard Seitzer gibi yakıt ortağı ayrıca partnerler arasında ise SuperWomen DAO, Ape Gang NFT, Ethlas/Komo Collective, CryptoFemale, GlobalB Company, Bridgr, Foundership , The Parlour Global, BigHaus ve Bored Island Group , Ethlas/ Komo Collective gibi saygın topluluk ve şirketlerde etkinlik içinde!


Medya ortağı ise CoinCapture

Fuel Ortağı ise IST Hard Seltzer


Bu etkinlik, kripto dünyasının heyecan verici potansiyelini keşfetmek, sektör liderleriyle etkileşime geçmek ve kripto endüstrisindeki kadınların gücünü kutlamak için eşsiz bir fırsat sunuyor.


CryptoFemale India'nın bu etkinliğine katılarak, bu dinamik dünyada birlikte güçlenme, iş birliği yapma ve başarıyı kutlama yolculuğunda yer alabilir, gerekli bilgi için sayfayı ziyaret edebilirsiniz.



Ekosistemde önemli sponsorların bulanacağı etkinlikte Hindistan, CryptoFemale'i neler bekliyor? ileri ki süreçlerde göreceğiz.


CryptoFemale, 2019'da kurularak kadınların kripto, blockchain web3 endüstrisine katılımı arttırmak toplumsal cinsiyet eşitliğini destekleyici ekosistem için oluşturulmuştur. 2023 yılı itibariyle sadece Türkiye'de değil merkeziyetsiz oluşumla Dünya'nın dört bir yanına ulaşmayı hedefleyerek sadece kadınları değil ilgili teknoloji ile ilgilenen her bireyi kapsayacı amacıyla destek ve görünür kılmayı amaçlamıştır.  

CryptoFemale Hindistan, yoğun nüfus ve teknoloji ilgileri açısında önem arz etmekle beraber ekosistem pazarı için önemli yer! Dünya'nın her bir yanından CryptoFemale topluluğunun her bir üyesi kendi coğrafyasında hem kadınlara ilham vermek hem de teknoloji ile ilgilenen her bireye yakından temas kurmak, ekosistemi yaygınlaştırarak topluluk gücünü ortaya çıkartmayı hedeflediğini açıkladı! 





Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page